Szerződések kezelése

A szerződések előkészítése során törekszünk arra, hogy a kialakított biztosítási konstrukció megfeleljen partnerünk valamennyi felmerült igényének és az ajánlati indikációk, majd ezek elfogadása után a biztosítási szerződések, fedezetigazolások a lehető legrövidebb idő alatt elkészüljenek. Irodánk rendszeres kapcsolatot tart mind a Megbízónk mind a biztosítók kontaktszemélyeivel,  ellenőrizzük a módosított biztosítási kötvényeket, a pótdíj-illetve jóváíró díjszámlákat és eltérés esetén eljárunk a helyesbítés érdekében.


Alkalmazkodunk és integrálódunk Megbízónk működési rendszereibe


Alapfilozófiánk, hogy nekünk kell alkalmazkodnunk a Megbízóhoz is és a biztosítóhoz is. Összekötő szerepünk nem korlátozódhat a szerződések közvetítésére, hanem tevékeny és mindkét fél munkáját megkönnyítő, aktív szerepet kell vállalnunk a szerződések hatékony működtetése érdekében.

Javaslatainkban szerepeltetjük, de nem erőltetjük rá Megbízóinkat az esetleg máshol, másnál bevált működési megoldásainkra, hanem közösen kidolgozzuk a Megbízó számára legmegfelelőbbet, szem előtt tartva a gyors, lényegretörő kommunikációt, a lehető legkevesebbre szorított adminisztrációs terheket a Megbízó oldalán, alkalmazkodva a Megbízónál korábban kialakított működési-adminisztrációs gyakorlathoz.

A jól bevált és a Megbízó részéről elfogadott rendszereket egy esetleges biztosító váltás esetén is alkalmazzuk, segítve az új biztosító partnert ezek átvételében – így a Megbízónak nem kell alapjaiban új rendszerekkel dolgoznia. Rugalmasan kezeljük a Megbízó javaslatait, módosítási igényeit, így akár év közben is tudunk módosítani a kialakított együttműködési gyakorlaton.

Működésünk másik alapvető eleme, hogy az esetleges zökkenőkből a Megbízó ne érezzen semmit – nincs olyan biztosító, ahol ne lennének kisebb-nagyobb hibák, ezeket azonban lehet és úgy is kell kezelnünk hogy a Megbízó ne találkozzon velük. Ennek különösen a járműflották, nemzetközi szállítmányok, finanszírozott eszközök keretszerződéseinél van nagy jelentősége.

További információra van szüksége?
Segítünk a problémáján. Adja meg a telefonszámát és visszahívjuk!
Ugrás az oldal tetejére