Biztosítási díjak


Irodánk igény esetén vállalja a biztosítási díjak kezelését. A megbízó vagy a megbízó partnereitől a díjfizetési ütemezésnek megfelelően szedi be a biztosítási díjakat akár szerződésenként elkülönített bankszámlára, és a biztosítóval kötött szerződés szigorú betartása mellett továbbítja azokat a  biztosítók felé. A biztosítóval kötött szerződésünk ezen része publikus a Megbízónk felé, illetve igény esetén akár rendszeres időközönként is betekintést nyerhet a díjkezelési rendszerünk őt érintő részeibe – így Megbízónk meggyőződhet arról hogy az általa befizetett biztosítási díjak pontosan és időben, a megfelelő részletezőkkel ellátva kerülnek továbbutalásra a biztosító felé. 


A díjbeszedés lényege, hogy a továbbutalt díjakat minél előbb a megfelelő szerződésre lekönyvelhessék a biztosítók, ugyanakkor pl. a finanszírozói vagy szállítmánybiztosítási keretszerződésekben a díjmonitoring maradéktalanul megvalósulhasson, az esetleges díjnemfizetést dokumentált módon kezelhessük a határidőkön belüli írásos felszólítással, díjhalasztás kéréssel stb.

Abban az esetben, ha a biztosítási díjak fizetése közvetlenül a biztosítótársaság felé történik, az adott biztosítótól kapott információk alapján tájékoztatjuk partnerünket a biztosítási díjak befizetésének esetleges elmaradásáról.

További információra van szüksége?
Segítünk a problémáján. Adja meg a telefonszámát és visszahívjuk!
Ugrás az oldal tetejére